FRI FRAKT ÖVER 500 KR - SNABBA LEVERANSER

Superga startades 1911 i Turin i Italien, då Walter Martiny började producera gummisulade skor. 1925 utökade Walter sin design med en ny sko med vulkaniserad gummisula och den ikoniska Superga 2750 Cotu Classic föddes. Efter kriget startade Superga om produktionen och då utökades sortimentet till att även innefatta högkvalitativa sneakers i olika varianter. På 1970-talet utökade Superga sortimentet ytterligare för att lägga till sportskor med diverse tekniska attribut i sortimentet.

 

Nu för tiden innehåller det stora sortimentet utöver sportskor och klassiska sneakers ett stort spektrum av stilar och färger av alla dess slag.

 

test

Redan från dag ett har den klassiska 2750 Cotu Classic varit en ikonisk sko som suttit på var italienares fot. Det är en enkel sko som passar lika bra till festblåsan som favoritjeansen. Skon i kanvas kan precis som dina jeans tvättas och få den där snyggt slitna vintagekänslan. Nu för tiden finns modellen 2750 i en mängd olika material, färger och stilar för både herr, dam och barn. Utöver den klassiska siluetten på 2750 har Superga numera olika sneaker i canvas, läder, mocka och sammet, för vuxna och barn.

 

Originalet, Superga 2750 Cotu Classic, har sedan starten 1911 fått ikonstatus. Nu är Superga inte bara en sko för chica italienare som bär dem från staden till stranden utan en självklar sko i garderoben hos alla fashionistas runt om jorden. För det finns en Supergamodell för alla.

test